Unstoppable Morning Routine
arrow_drop_up arrow_drop_down

Unstoppable Morning Routine

De nummer 1 routine die je leven naar het volgende level tilt

Wat klanten zeggen over de Unstoppable Morning Routine

Mitch van der Drift - Drift Power Sport

Ik ben enthousiast over het programma. Die vragen maken mij echt wakker dat ik denk wtf, leef ik onder een steen ofzo?

Jeanine Peeters - Jeanine Peeters Coaching

Belangrijkste inzicht: door gebrek aan helderheid en overzicht m.b.t. mijn doelen en bijbehorende actie, loop ik nu vast in het consequent naleven van mijn ochtendroutine. Fijn om stil te staan bij wat het me gaat brengen!

Tjeerd Schiphorst - Talentcoach en Lefgozer

Vanochtend had ik een mooi inzicht dat mijn routine dusdanig een ROUTINE is geworden dat ik mezelf echt weer even moest herinneren aan WAAROM ik graag opsta hoe ik dat nu doe.

Ken je van die ochtenden dat je...

 • Niet uit bed te slepen bent omdat je niet uitgerust bent
 • Denkt niet genoeg uren geslapen te hebben en het daarom beter vindt om nog even te snoozen
 • Totaal geen zin hebt om aan de dag te beginnen
 • Er meteen door je hoofd schiet wat je allemaal moet doen die dag
 • Niet uitgerust bent maar je bed uit moet in verband met verplichtingen
 • Koffie nodig hebt om wakker te worden
 • Gestresst en gehaast begint omdat je net iets te lang in bed bent blijven liggen
 • Telefoon je beste vriend is
 • In de zombiemodus aan de dag begint
 • Mensen je vooral met rust moeten laten omdat je een ochtendhumeur hebt


We kennen het allemaal in meerder of mindere mate. Je bent zeker niet de enige. En anders was je niet op deze pagina uitgekomen;)

Hoe zou je leven eruitzien als je iedere dag begint met de Unstoppable Morning Routine?

De krachtige routine waarmee je:


 • Wel je bed uit komt, ook als je geen zin in hebt
 • Doelbewust opstaat in plaats van je laat leiden door de waan van het moment
 • Meer energie hebt om de dagen door te komen, waardoor je je meer alive voelt
 • Nooit meer gestresst en gehaast je dagen begint
 • Een ochtendhumeur verledentijd is


En daarnaast de meeste essentiële taken voor je leven al voltooid hebt aan het begin van de dag. Waardoor je:


 • Bewustwordt van je diepere verlangens zodat je stopt met dingen doen 'omdat ze zo horen of nu eenmaal zo zijn'
 • Ontdekt waar je nu staat en waar je naartoe wilt zodat je doelgerichte stappen gaat zetten
 • Meer zelfvertrouwen ontwikkelt en daardoor minder afhankelijk wordt van de mening van anderen. Zodat je gaat doen waar je echt naar verlangt
 • Dankbaar wordt voor het leven dat je hebt en ziet wat er is in plaats van blijven streven naar altijd meer en beter
 • Angst inruilt voor liefde en daardoor meer gaat doen in je leven wat er echt toe doet
 • De belangrijkste taak van de dag al voltooid hebt en daardoor trots op jezelf kan zijn

Neem het heft in eigen handen met de Unstoppable Morning Routine

Nu inclusief gratis toegang tot de Live Before You Die community

 • Dé plek om sneller en efficiënter persoonlijk te groeien
 • De omgeving waar mensen je wél begrijpen
 • Bouw waardevolle relaties met gelijkgestemde ondernemers
 • Elkaar naar het volgende niveau helpen
 • Deel je kennis, successen, ervaringen en struggles
 • Laat je expertise zien zodat je klanten vindt in de community

€ 47,-

Unstoppable Morning Routine

De afgelopen vierenhalf jaar heb ik me volledig gestort in persoonlijke ontwikkeling om het leven te creëren wat ik voor ogen heb. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat dit de nummer 1 tool is die dit proces in een stroomversnelling brengt. Simpelweg omdat een krachtige ochtendroutine de basis is voor meer zelfvertrouwen, focus en energie.

 • Persoonlijk en zakelijk ontwikkel ik me sneller en efficiënter dan ooit tevoren

  In juni 2017 ben ik gestart als ondernemer nadat ik mezelf sinds 2014 bezighoud met persoonlijke ontwikkeling. Na anderhalf jaar stuurloos rondgedobberd te hebben in de wereld van ondernemen heb ik een tweetal besluiten genomen:


  1. Ik ga verder onder de naam 'Live Before You Die'

  2. Ik verkoop mijn hebben en houden en verlaat Nederland om mijn droom te volgen


  Het belangrijkste besluit uit mijn leven

  Het tweede besluit blijkt het belangrijkste besluit uit mijn leven te zijn. Op november 2018 heb ik Nederland voor onbepaalde tijd verlaten. Eenmaal in Thailand aangekomen werd ik direct geconfronteerd met routines die me tegenhielden om de persoon te worden die ik wil zijn.


  Wisselvallige dagen

  Ik nam mezelf dingen voor. Maar ik nam geen besluit. Dat resulteerde in wisselvallige dagen, wat begon met wisselvallige ochtenden. De ene keer stond ik een aantal dagen achter elkaar om 06:00 uur op zonder telefoon om vervolgens weer een aantal dagen te snoozen of als eeste mijn telefoon te checken. Ik voelde me een sukkel die het alwéér niet voor elkaar kreeg om zich aan een voornemen te houden. Het was een story of my life: Wel willen, maar niet volhouden. 


  Het besluit

  Totdat ik besefte dat dit het probleem was wat mijn groei in de weg stond. De ochtenden die ik krachtig begon resulteerde in zinvolle dagen waarin ik gefocust en doelgericht te werk ging. Liet ik me leiden door de automatische piloot dan waren mijn dagen meer afgeleid, minder focus en aan het eind van de dag niet tevreden.


  Vanaf dat moment heb ik het besluit genomen om mijn dagen te beginnen zoals ik het wil. En niet zoals mijn automatische piloot het graag wilt. Ongeacht of ik er zin in heb of niet. Ongeacht hoeveel uur ik geslapen heb. Ik bepaal.


  Het kantelpunt

  Dit blijkt het kantelpunt dat mijn ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Ik begin mijn dagen met meer focus, zelfvertrouwen en energie. Als persoon heb ik me de afgelopen vier maanden sneller en efficiënter ontwikkeld dan de de afgelopen vierenhalf jaar dat ik met persoonlijke ontwikkeling bezig ben. Ik doe consequent wat ik moet doen om daar te komen waar ik wil zijn. Ik ben trots op mezelf en heb meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren door mijn dagen te beginnen met de Unstoppable Morning Routine.

  Wil je deze principes overnemen en zo vormgeven dat ze bij jouw wensen en behoeften aansluiten?

  Toepasbaar in elke fase van je leven waardoor je er levenslang plezier van hebt

  € 47,-

  Unstoppable Morning Routine

  De afgelopen vierenhalf jaar heb ik me volledig gestort in persoonlijke ontwikkeling om het leven te creëren wat ik voor ogen heb. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat dit de nummer 1 tool is die dit proces in een stroomversnelling brengt. Simpelweg omdat een krachtige ochtendroutine de basis is voor meer zelfvertrouwen, focus en energie.

 • 100% Tevredenheidsgarantie 

  Ik ben ervan overtuigd dat de Unstoppable Morning Routine je leven naar het volgende level tilt. Omdat ik daar zo sterk in geloof geef ik je de garantie dat het werkt. Als je daadwerkelijk de stappen zet die ervoor nodig zijn.

  Doe jij wat er van je gevraagd wordt en merk je geen verbetering? Dan krijg jij na deze 7 dagen je geld terug.

  Koekje d'r bij?